...

Політика конфіденційності

addressм. Львів вул. Джерельна 69

Координати GPS

lat: 49.852610 long: 024.019511

+38 067 32 32 654

Пн-Cб: 9:00-19:00 / Нд - вихідний

Залишаючи заявку на сайті as.lviv.ua, Я: - приймаю Угоду користувача; - надаю згоду на обробку своїх персональних даних та підтверджую те, що ознайомлений (а) з метою обробки персональних даних та правами, наданими мені згідно ст. 8 Закону України "Про захист персональних даних".Метою обробки персональних даних користувача є забезпечення можливості: - надання користувачу послуг підприємством.Обробка персональних даних - будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем (ст. 2 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI).Права субєкта персональних даних відповідно ст.8 до Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 року № 2297-VI язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи; 8) звертатися із скаргами на обробку своїх персональних даних до Уповноважений або до суду; 9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних; 10) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди; 11) відкликати згоду на обробку персональних даних; 12) знати механізм автоматичної обробки персональних даних; 13) на захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки. Дана угода про обробку персональних даних розроблено відповідно до законодавства України. Всі особи заповнили відомості, що становлять персональні дані на даному сайті, а також розмістили іншу інформацію позначеними діями підтверджують свою згоду на обробку персональних даних та їх передачу оператору обробки персональних даних. Під персональними даними Громадянина розуміється нижчезазначених інформація: загальна інформація (Імя, телефон, адреса електронної пошти); відвідувачі сайту направляють свої персональні дані для підбору і покупки товарів. Громадянин, приймаючи цю Угоду, висловлюють свою зацікавленість і повну згоду, що обробка його персональних даних може включати в себе наступні дії: збір, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміну), використання, знищення. Громадянин гарантує: інформація, їм надана, є повною, точною і достовірною; при наданні інформації не порушується чинне законодавство України, законні права та інтереси третіх осіб; вся надана інформація заповнена Громадянина щодо себе особисто.

x

Консультація механіка
БЕЗКОШТОВНА

Оптимизировано Серафинит - Акселератор
Включает высокую скорость сайта, чтобы быть привлекательным для людей и поисковых систем.